skip to Main Content
0750 421 113 contact@cadastru-intabulare.comCUM PUTEM COLABORA ?

MA CONTACTATI

Atunci cand v-ati decis (ati realizat) ca aveti nevoie de cadastru si intabulare pentru garsoniera sau apartamentul dumneavoastra ma puteti contacta cu incredere. Va voi asculta dorintele si vom gasi solutia potrivita pentru cerintele dumneavoastra!

GASIM SOLUTIA

Colaborarea dintre mine si client este esentiala, asa ca inainte de toate, trebuie sa inteleg nevoile si cerintele dumneavoastra. Odata intelese, va propum solutia si va fac oferta de pret iar dumneavoastra decideti daca colaboram sau nu!

EXECUTAM LUCRAREA

Lucrarea se va executata exact asa cum am stabilit de comun acord in pasul interior. Acord o atentie deosebita fiecarei lucrari astfel incat rezultatul final sa fie cel asteptat si conform legislatiei in vigoare!

DATE DE CONTACT

Bogdan POPOVICI

ING. GEODEZ

Certificat de Autorizare - ANCPI

PFA POPOVICI BOGDAN RADU (persoana fizica autorizata cadastru/topografie)

adresa

Sediul social: Str. Stupilor nr.7, sector 4, Bucuresti

Adresa de corespondenta: Bd. Uverturii nr.75, Sector 6, Bucuresti

Birou: Piata Presei Libere nr.1, Sector 1, Bucuresti

telefon

0750 421 113

e-mail

bogdan.cadastru@gmail.com

contact@cadastru-intabulare.com

Diploma Ing. Geodez

Atestat Fotograf

ATESTAT FOTOGRAF

PAREREA CLIENTILOR

Seriozitate si profesionalism!!

Bogdan este genul de profesionist care face diferenta în profesie. Expertiza si solutiile concrete pe care le-am primit au facut diferenta, bineinteles, si disponibilitatea de a lucra si pe proiecte mici.

Foarte multumit!

  • Extrase cf livrate la termen.
  • Cadastru livrat la termen.
  • Pret avantajos.
  • Seriozitate.

Lucrez cu dl. Popovici, în calitatea d-lui. de topograf si inginer de cadastru, înca din 2017 si am avut cateva lucrari destul de complicate si solicitante, în opinia mea.
Am avut nevoie de trasarea a circa 9000 de puncte în teren, pentru o livada de nuci, plecand doar de la cadastrul terenului. Dl. Popovici a efectuat trasarea preliminara înainte de a ajunge la teren, conform cerintelor mele. Odata ajuns la teren, a verificat coordonatele cadastrului terenului, apoi a ajustat trasarea preliminara, apoi timp de mai multe zile am trasat împreuna cele 9000 de puncte, pe soare, vant, ploaie etc., lucrand uneori si 12 ore pe zi.
Foarte atent la detalii, gaseste solutii ingenioase care sa scuteasca efort, timp si bani, respecta fidel cerintele clientului, foarte muncitor si precis în ceea ce face – calitatea este cuvantul definitoriu si pentru asta dl. Popovici mi-a castigat un respect deosebit.

Un om deosebit, profesionist, foarte punctual, rapid si ieftin. Recomand tuturor!!

Cu Bogdan am reusit sa rezolv:
trasarea pe balize a axelor unei case în Corbeanca – Ilfov;
identificarea/pozitionarea pe plan a unor suprafete de teren arabil, in raport cu limita locuibila a localitatii Cernica – Ilfov, in vederea promovarii spre vanzare a terenurilor;
intocmire documentatii cadastrale pentru obtinerea numerelor cadastrale si inscrierea corpurilor de proprietate in Cartea Funciara a unor suprafete de teren intravilan in Magurele – Ilfov.
Prestatia a fost de mare acuratete si promptitudine. Il recomand cu incredere!